UVI Health masažna pištola Apollo

Naša koda 226693 EAN 0712198485445 Št. proiz. UVIHAPOLLO
MASAŽNA PIŠTOLA ZA PROFESIONALNE ŠPORTNIKE KOT TUDI PISARNIŠKE DELAVCE

UVI Apollo masažna pištola je zasnovana tako, da vam pomaga pri lajšanju bolečin, okrevanju mišic, gibljivosti in pri ogrevanju. Ne glede na to ali ste maser, fizioterapevt, športnik ali pisarniški delavec, UVI Apollo v vaše roke prinese profesionalno masažo!

POSPEŠITE OKREVANJE IN ZMANJŠAJTE BOLEČINO V MIŠICAH

Izboljšajte svojo aktivacijo, regeneracijo in rezultate. UVI Apollo masažna pištola je zasnovan za pospešitev ogrevanja, okrevanja, in regeneracije. Ponuja šest nastavitev hitrosti, ki zagotovijo najboljše rezultate, ne glede na vaše želje in preference!

IZBIRA MED 6 RAZLIČNIMI MASAŽNIMI NASTAVKI

-Velika krogla - za sprostitev, lajšanje bolečin, za bolj občutljive mišice in za ramena.

-Mala krogla - najbolj vsestranski nastavek - za sprostitev, lajšanje bolečin, ogrevanje, za manjša območja.

-Zračni nastavek - Najbolj primeren nastavek za osebe, ki so bolj dovzetni za bolečino, kot tudi za bolj občutljiva področja po celem telesu. Zračni nastavek je idealen za vse, ki masažno pištolo uporabljajo prvič.

-Točkovni nastavek - Točkovni nastavek je idealen za lajšanje bolečin tako na težko dostopnih predelih kot tudi večjih predelih mišic. Zaradi svoje oblike je najbolj boleč nastavek – zato priporočamo previdno uporabo!

-Dvojni nastavek - Zasnovan za sprostitev mišic vzdolž hrbtenice. Širina nastavka je ravno prave velikosti za masažo mišic okoli vretenc. Običajno se nastavek uporablja pri najnižji hitrosti.

-Ploščat nastavek - Idealen nastavek za sproščanje večjih in površinskih mišic celega telesa. Je idealen za kvadricepse (stegna), bicepse (nadlaket), ter prsne mišice.

POIŠČITE IDEALNO HITROST ZA MAKSIMALNO UDOBJE

UVI Apollo omogoča šest nastavitev hitrosti od 1800 do 3000 udarcev na minuto. Na zadnji strani LED zaslona lahko vidite, katera nastavitev je izbrana. Predlagamo, da začnete z najnižjo hitrostjo, da se vaše telo lahko privadi.

...prikaži več
PPC brez DDV
122,94 €
PPC z DDV
149,99 €
Osnovne informacije 6 masažnih nastavkov, 6 stopenj hitrosti
Dodatne informacije Nasveti za uporabo priloženi
Čas delovanja do 6 ur
Čas polnjenja 2 uri
Baterija in napajanje Litij-ionska baterija 2600 mAh, Standardni EU adapter (AC 110-240 V, DC 24 V)
Stopnje hitrosti 6
Namen uporabe Masažo ramen, prsi, rok, hrbta, ledvenega dela, stegen, meč, ritnice
Priključki 6 nastavkov
Priloženo UVI Apollo masažna pištola, 6 masažnih nastavkov, potovalna torba, standardni EU polnilec, navodila za uporabo
Barva Črna
Dimenzije VxŠxG [mm] 34,1 x 24,3 x 11,4 cm (embalaža)
Teža [kg] 0,94 neto
Garancija v mesecih 12 mesecev