Nagradna igra Telemach

oktober 2020

Pri Telemachu poteka promocija Motorola gsm aparatov G8 in G8 power lite.

Ob nakupu lahko pridobite dodatno darilo slušalke Motorola Pulse Escape Black.

Vsak kupec, ki registrira svojo napravo v skladu s pogoji in določili, bo brez dodatnih stroškov prejel slušalke Motorola Pulse Escape Black na svoj naslov. 

Registracija poteka preko na e-mail naslovu , in sicer: g8@ram2.si  

Akcija traja do 30.10.2020

 

POGOJI IN DOLOČILA

  1. SPLOŠNO

RAM2 d.o.o., Bratislavska cesta 7, 1000 Ljubljana (v nadaljnjem besedilu: "organizator") organizira promocijo naprav Motorola G8 in G8 power lite, del katere je pridobitev slušalk Motorola Pulse Escape Black , kot darila, pod določenimi pogoji, navedenimi v nadaljevanju. Priporočena maloprodajna vrednost darila je 49€.

  1. NAMEN IN TRAJANJE REGISTRACIJE NAPRAVE Organizator omogoča registracijo naprav Motorola G8 in G8 power lite kupljenih na območju Slovenije v trgovinah, ki so navedene v 3.odstavku v obdobju od 1.9.2020-15.9.2020*

* Oziroma krajše obdobje, če zaloga slušalk  Motorola Pulse Escape Black poide pred iztekom omenjenega (načrtovanega) obdobja. Registracija poteka preko na e-mail naslovu , in sicer: g8@ram2.si  

Registracija naprave Motorola G8 in G8 power lite se lahko izvede v obdobju od 1.9.2020 -15.10.2020.

Vsak kupec, ki registrira svojo napravo v skladu s temi pogoji in določili, bo brez dodatnih stroškov prejel slušalke Motorola Pulse Escape Black na svoj naslov. Promocija velja do 15.9.2020 oziroma do izteka zalog.

  1. POGOJI ZA REGISTRACIJO NAPRAVE

Kupci lahko registrirajo katero koli napravo Motorola G8 ali G8 power lite, ki je bila kupljena v obdobju od 1.9.2020-15.9.2020*

*Oziroma krajše obdobje, če zaloga slušalk Motorola Pulse Escape Black poide pred iztekom omenjenega (načrtovanega) obdobja, v naslednjih pooblaščenih Motorola trgovinah na območju Republike Slovenije: Telemach (Telemach, širokopasovne komunikacije, d.o.o., Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana – Črnuče) ter pri njegovih uradnih partnerjih.

  1. POSTOPEK ZA REGISTRACIJO NAPRAVE

Za pridobitev darila, slušalke Motorola Pulse Escape Black, mora kupec registrirati kupljeno napravo Motorola G8 ali G8 power lite v obdobju od 1.9.2020-15.10. oziroma krajše obdobje, če zaloga slušalk Motorola Pulse Escape Black poide pred iztekom omenjenega (načrtovanega) obdobja, na e-mail naslovu

g8@ram2.si

Postopek registracije vključuje vnos podatkov, potrebnih za uspešno registracijo in za to je potrebno vnesti: ime, priimek, e-poštni naslov kupca, poštni naslov kupca, kamor se dostavijo slušalke, mesto nakupa, telefonsko številko**, IMEI kupljene naprave in priložiti dokazilo o nakupu naprave – račun ali potrjen garancijski list kjer je vidna IMEI številka ter datum nakupa naprave.

Če je nakup naprave pravilen in potrjen, bo kupec prejel slušalke Motorola Pulse Escape Black na svoj poštni naslov nekje v roku 2-3 tedne po opravljeni registraciji, najkasneje pa do 30.10.2020. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki je naveden v registraciji. Za uspešno zaključitev postopka registracije je potrebno soglašati s temi pogoji in določili.

  1. UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki kupca, ki vpiše svoje podatke (se registrira) na e-mail naslovu g8@ram2.si  se zbirajo in obdelujejo v skladu s politiko o zasebnosti družbe RAM2 , d.o.o. in v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije o varstvu osebnih podatkov pri podizvajalcih, ki so pooblaščeni za zagotavljanje slušalk. Ti podatki se lahko dajo na voljo odgovorni osebi v podjetju (RAM2 d.o.o., Bratislavska vesta 7, 1000 Ljubljana),ki bo imela dostop do vaših osebnih podatkov izključno za namene pošiljanja darila (Motorola Pulse Escape Black) vam. RAM2 bo obravnaval te podatke v skladu s politiko o zasebnosti Motorola ter v skladu z ustreznimi predpisi Republike Slovenije in jih ne bo dal na voljo tretjim osebam.

**Za obveščanje o dostavi paketa. Podjete RAM2 d.o.o. ima s Pošto Slovenija d.o.o. sklenjeno pogodbo o opravljanju poštnih in ostalih storitev. Pošta Slovenija že ob prevzemu pri pošiljatelju naslovnika obvesti in informira o poteku ter času dostave ter mu ponudi in ga seznami z vsemi alternativnimi možnostmi prevzema in dostave. Če kupec ne želi razkrivati svojih osebnih podatkov organizatorju, ne more sodelovati v predmetni promociji.

  1. SPREMEMBA POGOJEV UPORABE

Organizator si pridržuje pravico do spremembe teh določil in pogojev kadarkoli s predhodnim obvestilom kupcem.