UVI Gear gaming tipkovnica Pride mehanska

Naša koda 223328 EAN 742377929859 Št. proiz. UVIPRIDE
OPTIČNA+MEHANSKA STIKALA

UVI Pride uporablja najnovejšo tehnologijo stikal z infrardečim senzorjem. Odzivni čas OPTIČNIH+MEHANSKIH stikal je samo 0,2 ms, kar je 30% hitreje od običajnih mehanskih stikal, to pa ustvari superiorno gaming izkušnjo!

PRILAGODLJIVA RGB OSVETLITEV

Izbiraj med 19 različnimi RGB efekti osvetlitve in 16.8 milijona različnih barv. Prilagodi intenzivnost in hitrost osvetlitve ter si ustvari idealen RGB način!

2 USB VHODA

Imaš dovolj plazenja za računalnik samo zato, da lahko priklopiš USB napravo? UVI Pride ima 2 dodatna USB vhoda, na katera lahko priklopiš slušalke, miško, telefon ali katerokoli drugo USB napravo.

NAMENSKE MEDIJSKE TIPKE

Zlahka nadziraj zvočne nastavitve z namenskima medijskima tipkama – kolesce za nadzor glasnosti in tipka za utišanje glasu. Za lažjo dostopnost se nahajata na desni strani tipkovnice.

KOMPATIBILNA Z VSEMI PRILJUBLJENIMI NAPRAVAMI

UVI Pride je kompatibilna z Windows in macOS operacijskima sistemoma ter PlayStation 4 in PlayStation 5 konzolama. Za uporabo ne potrebujete dodatnih gonilnikov. Na macOS operacijskem sistemu je “Windows” funkcija zamenjana s “Control” funkcijo.

PERSONALIZIRAJ SVOJO UVI PRIDE TIPKOVNICO

UVI Pride programska oprema omogoča prilagoditev RGB osvetlitve in efektov, omogoča gaming način, ustvarjanje makrojev in še veliko več!

PPC brez DDV
81,96 €
PPC z DDV
99,99 €
Osnovne informacije 2 USB vhoda, Namenske medijske tipke, RGB z 16.8 milijonov različnih barvnih možnosti
Dodatne informacije 19 različnih načinov valovne osvetlitve, Poseben gaming način
Barva Črna
Baterija in napajanje 1,62 m najlonski pleten USB kabel
Vrsta povezljivosti Žična
Dimenzije VxŠxG [mm] 40 x 450 x 136 mm
Teža [kg] 1,055
Garancija v mesecih 24 mesecev