UVI Desk komplet za ureditev kablov 5/1

Naša koda 222644 EAN 742377929804 Št. proiz. UVICMUK
Akcija
UVI ULTIMATIVNI KOMPLET ZA UPRAVLJANJE KABLOV

vsebuje 5 različnih UVI izdelkov za upravljanje in zaščito kablov:

UVI PODMIZNO JEKLENO DRŽALO ZA KABLE

zagotavlja diskretno skrivanje kablov in enostavno vzdrževanje, poleg tega pa ga lahko enostavno pritrdimo na vsako mizo.

UVI ZAŠČITA KABLOV

zaščita kablov je prilagodljivo in razširljivo varovalo kablov, ki je idealno za organizacijo in zaščito vaših kablov in napeljav v pisarni ali doma. Zaščita ne ščiti samo kablov pred poškodbami, temveč omogoča tudi izklapljanje enega ali več kablov za ponovno usmerjanje ali zamenjavo.

UVI DESK PREPLETENI KABELSKI OVOJ

je izdelan iz vrhunskega poliestra. Varuje in združi vse kable, prav tako pa zmanjša nered pod vašimi nogami ali za vašo napravo. Odličen za dom ali pisarno!

UVI OVOJ KABLOV NA JEŽEK

je prilagodljiva rešitev upravljanja kablov za vaš računalnik, televizor, igralno konzolo in druge naprave. Vsak ovoj je natančno zašit in ojačan z močnim velkrom in tako se zagotovi dolgotrajna stabilnost in uporaba. Temna barva diskretno skrije vaše kable, lahko pa ga tudi odrežemo in tako prilagodimo našim potrebam.

UVI GUMIJASTO KABELSKO SPENJALO

poskrbi za elegantno ureditev vaših kabelskih snopov, uporabite pa ga lahko tako doma kot tudi v pisarni. Poskrbi za urejenost vašega delovnega prostora in mu da čist izgled.

...prikaži več
PPC brez DDV
40,98 €
PPC z DDV
49,99 €
Osnovne informacije Komplet za upravljanje kablov
Dodatne informacije V kompletu: 1 x UVI zaščito kablov, 1x ovoj za kable na ježek, 1x prepleteni kabelski ovoj, 1x jekleno držalo
Barva Črna
Garancija v mesecih 12 mesecev